Politica de confidentialitate

Potrivit cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (se precizeaza si acest act normativ, dupa caz) ONLINE CHIC BUSINESS SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate si in conditii de siguranta, datele personale pe care ni le veti furniza despre dumneavoastra, un membru al familiei sau o alta persoana.


Scopul colectarii acestor date este putea a va putea asigura serviciile noastre si suportul privind comenzile efectuate, de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si a noilor eventuale servicii pe care vi le putem oferim noi sau partenerii nostrii.


Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, insa acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.
Toate informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu vor fi publicate pe site sau in alta parte. In conformitate cu Legea nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.


Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta la adresa Str. Washington nr. 2A, Sat Tunari, Com. Tunari, Jud. Ilfov, Romania. De asemenea, puteti solicita stergerea acestora printr-un e-mail la adresa megapromotii.ro@gmail.com.


Pe masura ce navigati pe site, vor fi plasate cookie-uri publicitare astfel incat Megapromotii.ro sa inteleaga mai bine insteresele dumneavoastra. Folosim solutii de publicitate oferite de Google si Facebook, ceea ce ne permit sa furnizam publicitate folosind thenici de marketing si retargetare pe alte site-uri, in baza interactiunii pe care a-ti avut-o cu site-ul Megapromotii.ro.

Aceste tehnici de marketing si retargetare nu implica colectarea informatiilor personale, cum ar fi numele, adresa de email, numarul de telefon sau adresa de livrare. 

Orice alt fel sau material transmis prin intermediul site-ului (cum ar fi: intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel) nu vor fi considerate ca fiind confidentiale.
Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state!
Daca cumva exista date despre dumneavoastra ce sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil la numarul de telefon 0775.209.601 sau adresa de mail megapromotii.ro@gmail.com