Politica de retur & returnarea banilor

Datorita Ordonanței de Urgenta nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, aveti dreptul de a renunta la o comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa, conform legislatiei in vigoare.

Returul se poate face in termen de 14 de zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia prodsului sau produselor comandate.


Atentie! Este necesar sa tineti cont de indicatiile de mai jos.
Toate produsele noastre beneficiaza de drep de retur conform prevederilor legale. Ele se supun inclusiv conditiilor noastre comerciale.
Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile enumerate mai jos.

PROCEDURA DE RETUR

Pentru a returna un produs este obligatorie apelarea la numarul de telefon 0767.255.513, specificand dorinta de a efectua un retur sau completarea formularului de retur de pe site.

Va rugam sa va asigurati ca ne furnizati corect si complet urmatoarele informatii:
1. Numarul comenzii si datele de indentificare a persoanei care a plasat comanda;
2. Contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea marfurilor returnate, banca la care este deschis contul, nume titular cont bancar;

Toate produsele se supun conditiilor de retur de mai jos.

Produsele pot fi returnate doar prin curier la adresa: Str. Washington nr. 2A, Sat Tunari, Com. Tunari, Jud. Ilfov, cod postal 077180 (puteti gasiti adresa si pe AWB-ul primit odata cu coletul). Produsele NU POT FI RETURNATE prin serviciul Posta Romana.

Cheltuielile pentru returnarea produselor sunt 100% suportate de catre cumparator.

Exceptie fac cazurile urmatoare:

- produsul livrat este defect sau incomplet
- produsul primit nu este cel pe care l-ai comandat

Rambursarea sumelor datorate din retur se va face printr-un transfer, in contul bancar ce ne-a fost mentionat la telefon sau in formularul de retur.

Termenul de rambursare a banilor este de maxim 14 zile calendaristice, incepand cu data la care am receptionat produsul creturnat.

PROCEDURA DE SCHIMB

In cazul in care doriti sa schimbati unul sau mai multe produse comandate pe site-ul MEGAPROMOTII.RO, va rugam sa ne contactati pe email la adresa
MEGAPROMOTII.RO@GMAIL.COM, unde sa ne specificati numarul de comanda, dar si produsul pe care il doriti la schimb pentru a putea verifica stocul.
De asemenea, pentru retur ne puteti contacta la numarul de telefon 0767.255.513 sau puteti completa formularul de retur de pe site.

Daca produsul pe care il doresti la schimb nu mai este pe stoc, ai libertatea de a alege un alt produs asemanator la pret sau cu achitarea eventualelor diferente.

Termenul maxim in care se poate se poate efectua cererea de schimb a unui produs este de 14 zile, incepand de la data primirii coletului.

Toate schimburile sunt valabile in limita stocului disponibil.

CONDITII DE RETUR SI DE SCHIMB

a) produsele care se returneaza trebuie sa fie insotite de eticheta si factura cu care au venit
b) toate produsele trebuie sa fie returnate in accesoriile si ambalajele originale, fara sa prezinte defecte (exceptie fac produsele care au venit cu daune)
c) exista categorii de produse care NU se pot returna sau schimba precum:

Cele ce prezinta urme de purtare sau folosire (conform OUG 34/20014 purtati raspunderea pentru diminuarea valorii produsului - va recomandam sa probati produsele in interior si fara a rupe etichetele), produse ce nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii (sosete, shorturi, etc)

ADRESA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Toate produsele comandate pe site-ul MEGAPROMOTII.RO sunt livrate din stocurile magazinelor si este necesar ca ele sa ajunga in locatia din care au fost livrate.
Produsele pot fi returnate doar prin curier la adresa: Str. Washington nr. 2A, Sat Tunari, Com. Tunari, Jud. Ilfov, cod postal 077180.

Adresa de la care a fost livrat coletul o veti gasi pe AWB-ul pe care il veti primi de la curier in momentul ridicarii comenzii.
Va multumim!